Wednesday, October 8, 2014

Wordless Wednesday~18

Assalamualaikum


WHO????? Biarlah gambar berbicara...


Coretan oleh,

Tuesday, October 7, 2014

Cara Solat Sunat Gerhana Bulan

Assalamualaikum

Hai....dh lama rasanya Cik Iput tak bersiaran..banyak perkara Yg perlu diutamakan..tanggungjawab sbg hamba Allah, tanggungjawab sbg isteri,ibu dan pekerja perlu disettle kan terlebih dahulu..bila semua dh settle , barulah tanggungjawab terhadap blog boleh dilaksanakan dgn aman dan tenang...hahaha

OK lah , aku nak share ngan korang sikit..



Aku dpt benda ni dr group wassap sekolah aku dulu.....

Notabukulali: semoga kita sama2 dpt mengerjakannya...insyaAllah.



Coretan oleh,

Sunday, September 28, 2014

Happy Birthday My Buchuk Hubby

Assalamualaikum 
Selamat berhujung minggu

Eh...korang tgh buat apa tu???? Dah bfast ke? Aku pg2 lg dah bfast kek...hehehe....pg2 lg en Patrick dah potong kek sempena besday beliau...kek coklat...hhmmmm...Lazat dan berkrim. Actually, kek ni aku order dgn opismate aku. Dia mmg terror bab2 membaking ni...aku selalu gak order...

Anyway, happy besday buat my buchuk2 hubby en patrick.semoga sentiasa berada di bwh lindunganNya dan sentiasa diberkatiNya....




Nukilan oleh,

Wednesday, September 24, 2014

Wordless Wednesday~17

Assalamualaikum


Ha!!!! Camne....cantik tak rambut saya....


Nukilan Oleh,

Wednesday, July 30, 2014

Adam Haziq Turns 2

Assalamualaikum
Salam Aidilfitri

Haiiiiii.... Masih lg mood raya kan.....
Hari ni hari ke 3 kita menyambut Aidilfitri.. Hari ni jugak besday Adam yg ke 2. Nasib baik dh raya..boleh la buat makan2 skit.. Kalau tahun lepas besday Adam dlm bulan puasa rasanya...besday aku confirm 3 tahun berturut2 dlm bulan puasa. Tp no hal lah.... Boleh sambut gak....huhuhu .besday aku awal 3 hari je dr Adam....


Semoga Adam menjadi anak yg soleh, menjadi kebanggaan ibu dan ayah....
Ibu, ayah dan kakak sayang Adam ketat2...








Nukilan oleh,
 
Copyright © 2013 by Efa Anuar