Sunday, September 28, 2014

Happy Birthday My Buchuk Hubby

Assalamualaikum 
Selamat berhujung minggu

Eh...korang tgh buat apa tu???? Dah bfast ke? Aku pg2 lg dah bfast kek...hehehe....pg2 lg en Patrick dah potong kek sempena besday beliau...kek coklat...hhmmmm...Lazat dan berkrim. Actually, kek ni aku order dgn opismate aku. Dia mmg terror bab2 membaking ni...aku selalu gak order...

Anyway, happy besday buat my buchuk2 hubby en patrick.semoga sentiasa berada di bwh lindunganNya dan sentiasa diberkatiNya....




Nukilan oleh,

Wednesday, September 24, 2014

Wordless Wednesday~17

Assalamualaikum


Ha!!!! Camne....cantik tak rambut saya....


Nukilan Oleh,

Wednesday, July 30, 2014

Adam Haziq Turns 2

Assalamualaikum
Salam Aidilfitri

Haiiiiii.... Masih lg mood raya kan.....
Hari ni hari ke 3 kita menyambut Aidilfitri.. Hari ni jugak besday Adam yg ke 2. Nasib baik dh raya..boleh la buat makan2 skit.. Kalau tahun lepas besday Adam dlm bulan puasa rasanya...besday aku confirm 3 tahun berturut2 dlm bulan puasa. Tp no hal lah.... Boleh sambut gak....huhuhu .besday aku awal 3 hari je dr Adam....


Semoga Adam menjadi anak yg soleh, menjadi kebanggaan ibu dan ayah....
Ibu, ayah dan kakak sayang Adam ketat2...








Nukilan oleh,

Tuesday, July 29, 2014

Second Aidilfitri 2014


Assalamualaikum
Salam Aidilfitri

Hari ni Aidilfitri yg ke2. Korang gi mana hair in???? Confirm pergi ziarah sanak saudara. Bg family aku, hari ni adalah hari berkumpul adik beradik. Yer la.....kan hari ni my mum  and my older bro balik ke Malaysia...

Jom kita layan gambar2 di bwh








Yg kat atas gambar anak beranak (Adik beradik aku) dgn my mum.
Yg bawah gambar anak menantu my mum
Yg ni pulak semua cucu2 dan sorg cicit my mum. Tu pun ada  lg yg tak de cucu2 nya.ramaikan..... 
 

Monday, July 28, 2014

Aidilfitri 2014

Assalamualaikum
Salam Aidilfitri


Firstly, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya kpd semua rakan blogger Dan pembaca2 blog ibuadambatrisya ni....tak lupa juga kpd semua umat Islam. Maaf andai ada salah silap samaada Yg disedari atau pun tidak...

Raya pertama tahun ni aku beraya kt rumah parents in law. Lagipun my mum Kan ada kat Tanah Suci. Esok baru my mum and my older bro balik.







Notabukulali: Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir Dan batin
 
Copyright © 2013 by Efa Anuar